ZLATNA MASKA ZA KOSU®

ZBOGOM KOVRČAVOSTI I SUHOĆI

TRENUTNI SJAJ S PRIRODNIM SASTOJCIMA ZA UVIJEK SAVRŠENE KOSE

SPECIJALNA PONUDA KUPITE 2 I PLATITE ZA 1

SAMO 100 KOMADA U PONUDI 2 ZA 1

7/100 KOMADA PREOSTALO U PONUDI

€33

€79

Besplatna dostava

Plaćanje prilikom preuzimanja

Garancija zadovoljstva ili povrata novcaMAKSIMALNA LJEPOTA ZA VAŠE KOSE

Hair Gold maska je nova prirodna maska s hijaluronskom kiselinom, savršeno rješenje za uvijek sjajne, guste i hidratirane kose. Čak i zvijezde su odabrale ovaj proizvod za iznimne rezultate na svojim kosama.

Ovaj fantastičan proizvod je formuliran da djeluje duboko na kosi, hidratizirajući i obnavljajući je za vidljivo zdraviji i sjajniji izgled. Odgovara i kovrčavim i ravnim kosama, hair gold maska će se savršeno prilagoditi vašim potrebama, dajući vam gustiju i obnovljenu kosu.

Hijaluronska kiselina je 100% prirodni sastojak koji djeluje kao prava “spužva za vodu” za kosu, hidratirajući i štiteći je od dehidracije. Rezultat je meka, glatka i svilenkasta kosa na dodir.

Također, maska s hijaluronskom kiselinom je učinkovita i protiv kovrčavosti i trenutno popravlja oštećene kose, vraćajući im zdravlje i vitalnost.

100% PRIRODNO

100% prirodni proizvod s hijaluronskom kiselinom i keratinom, koji zajedno pružaju savršenu kombinaciju za jaku prehranu i maksimalnu hidrataciju, potrebne za savršen rezultat

 

POPRAVLJA I ŠTITI

Od prve upotrebe trenutačno popravlja štete uzrokovane previše dekoloracija ili jakim toplinskim učincima sušila za kosu ili peći

EKSTRA SVJETLEĆI UČINAK ANTI-VALOVITOST

Izvanredan trenutačni rezultat s punim i sjajnim učinkom na cijeloj kosi, eliminirajući 100% kovrče, kao kod frizera, ali udobno kod kuće, štedeći VRIJEME i NOVAC

 

MAKSIMALNA PREHRANA U SAMO JEDNOM PROIZVODU
ZA LJEPŠE, ČVRŠĆE I ZDRAVE KOSE

KAKO SE PRIMJENJUJE

HAIR GOLD MASK je učinkovit i jednostavan za korištenje, upravo kako bi dobili savršene kovrče kao kod frizera i kod kuće!

  • Nanesite malu količinu na mokre duljine odmah nakon što ste oprali kosu s običnim šamponom

  • Nježno masirajte kako biste ga ravnomjerno rasporedili

  • Pustite ga da djeluje nekoliko trenutaka

  • Isperite i uživajte u svojoj čarobnoj kosi!

ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI

Ostavlja kosu mekom i svilenkastom, a također ima prekrasan miris kokosa. Rezultat me ostavio bez riječi, fantastičan je. Sve što sam tražila u jednom proizvodu! Više ga neću napustit

Marijia F.

Možda nakon dugo vremena našla sam proizvod koji mi pomaže s kovrčavosti, čini čuda, kosa se ne nadima vlažnošću i ravna je i sjajna uvijek, volim ga.

Nada V.

Tratman je fantastičan, stvarno djeluje protiv kovrčanja, nikada nisam našla tako učinkovit proizvod za moje nesposobne kose, sada sam konačno zadovoljna!

Ivana P.

Imala sam uništene kose od dekoloracija i boja, a onda sam probala Hair Gold Mask i više ga nisam ostavila, rezultat je divan, mekani su i sjajni kako sam ih željela, moj novi saveznik za ljepotu!

Agneza K.

ISPUNITE OBRAZAC ZA BLOKIRANJE PONUDE

Besplatna dostava

Plaćanje prilikom preuzimanja

Garancija zadovoljstva ili povrata novcaHeahty Pharma

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

Privacy PolicyTermini e condizioni 

ContattiResi e rimborsi

© 2021 Tutti i diritti riservati.